Prakawis kita - Ningbo Iclipper Electric Co., Ltd.

Babagan awake dhewe

Ningbo Iclipper Electric Co., Ltd.

iClipper iku sawijining perusahaan rambute Clipper adhedhasar ing China kang specializes ing ngrancang, nggoleki lan pangembangan Lakers rambute banget wiwit 1998.

Pambuka kita perusahaan

iClipper iku sawijining perusahaan rambute Clipper adhedhasar ing China kang specializes ing ngrancang, nggoleki lan pangembangan Lakers rambute banget wiwit 1998.Our produk diasuransiake dening sistem kualitas internasional ISO9001 lan organisasi pengawasan kualitas internasional. iClipper ndarbeni kathah paten domestik lan internasional kanggo teknologi unik.

teknologi iClipper

iClipper nggawe teknologi "Leukemia Angle bisu agul-agul", kang ndadekke kinerja cepet lan dhuwur-efisiensin saka rambute nglereni karo kurang agul-agul noise.The salaka lan Proteksi alloy nyopir motor njamin operasi kacepetan dhuwur lan njamin umure super long uga.

Kita lagi CREATIVE

Kita lagi hasrat

Kita lagi SOLUSI THE