Научи повеќе

iClipper е косата стригач корпорација со седиште во Кина, која е специјализирана за дизајнирање на истражување и развој одлични ножици коса од 1998.Our производи се осигурани од страна на ISO9001 меѓународен систем за квалитет и меѓународна организација контрола на квалитетот. iClipper е сопственик на многу домашни и меѓународни патенти за својата единствена технологија.

Избрана Производи

Нови пристигнувања