За нас - Ningbo Iclipper Електрични апарати копродукции, ООД

за нас

Ningbo Iclipper Електрични апарати копродукции, ООД

iClipper е производител на коса стригач со седиште во Кина, која е специјализирана за проектирање, истражување и развој на одлични потстрижување од 1998 година.

Вовед на нашата компанија

iClipper е производител на коса стригач со седиште во Кина, која е специјализирана за проектирање, истражување и развој на одлични потстрижување од 1998.Our производи се осигурани од страна на ISO9001 меѓународен систем за квалитет и меѓународна организација контрола на квалитетот. iClipper поседува голем број на домашни и меѓународни патенти за својата единствена технологија.

iClipper технологија

iClipper создава технологија "мртов агол неми нож", која носи брз и високо ефикасно извршување на коса сечење со ниска сечилото noise.The сребро и паладиумот легура возење мотор обезбедува брзо функционирање и да се гарантира со супер долг животен век, како и.

СМЕ CREATIVE

Ние си страсна

СМЕ РЕШЕНИЕ