Mëso më shumë

iClipper është një korporatë qethës flokët bazuar në Kinë cila është e specializuar në projektimin hulumtimin dhe zhvillimin qethës flokët shkëlqyer që produktet 1998.Our janë siguruar nga sistemi të cilësisë ISO9001 ndërkombëtare dhe organizatave ndërkombëtare inspektimit të cilësisë. iClipper zotëron mjaftueshem patenta vendore dhe ndërkombëtare për teknologjitë e saj unike.

Featured Products

Arritje të reja