Rreth Nesh - Ningbo Iclipper Electric Appliance Co, Ltd

Rreth nesh

Ningbo Iclipper Electric Appliance Co., Ltd.

iClipper është një prodhues qethës flokët bazuar në Kinë cila është e specializuar në projektimin, hulumtimin dhe zhvillimin e gërshërë të shkëlqyer flokëve që nga viti 1998.

Futja e kompanisë sonë

iClipper është një prodhues qethës flokët bazuar në Kinë cila është e specializuar në projektimin, hulumtimin dhe zhvillimin e gërshërë të shkëlqyer flokëve që nga viti 1998.Our produktet janë siguruar nga sistemi të cilësisë ISO9001 ndërkombëtare dhe organizatave ndërkombëtare inspektimit të cilësisë. iClipper zotëron shumë patentave vendore dhe ndërkombëtare për teknologjitë e saj unike.

teknologji iClipper

iClipper krijon teknologji "Acute Angle teh memec", e cila sjell një performancë të shpejtë dhe të lartë-efikas të flokëve prerja me teh të ulët argjendi dhe paladium noise.The aliazh ngarje motor siguron operimin me shpejtësi të lartë dhe të garantuar jetëgjatësi super të gjatë si.

Ne jemi CREATIVE

Ne jemi të pasionuar

Ne jemi Zgjidhje