COSMOPROF

2019 COMSPROF Bologna zyrtarisht ka përfunduar, dhe do të marrë pjesë në ekspozita të tjera të bukurisë profesionale në gjysmën e dytë të vitit. ju lutem i kushtoj vëmendje për lajmet faqen tonë të internetit, kur të mbërrini.


Ora Post: Mar-23-2019