Nepangkeun - Ningbo Iclipper Electric Perkakas Co., Ltd.

Tentang Kami

Ningbo Iclipper Electric Perkakas Co., Ltd.

iClipper mangrupakeun produsén bulu clipper dumasar di Cina nu specializes di ngarancang, nalungtik sarta ngembangkeun clippers bulu alus teuing saprak 1998.

Bubuka parusahaan urang

iClipper mangrupakeun produsén bulu clipper dumasar di Cina nu specializes di ngarancang, nalungtik sarta ngembangkeun clippers bulu alus teuing saprak 1998.Our produk anu insured ku sistem kualitas internasional ISO9001 jeung organisasi inspeksi kualitas internasional. iClipper owns nyatu patén-patén domestik jeung internasional pikeun téknologi unik na.

téhnologi iClipper

iClipper nyiptakeun téhnologi "Acute Angle bisu sabeulah", nu brings prestasi saum sareng tinggi-efisien tina bulu motong jeung low agul noise.The pérak sarta palladium alloy nyetir motor ensures operasi speed tinggi na ngajamin lifespan super salami ogé.

Simkuring kreatif

Simkuring gairah

Simkuring leyuran