Taros Kami - Ningbo Iclipper Electric Perkakas Co., Ltd.

Taros Kami

Ningbo Iclipper Electric Perkakas Co., Ltd.

alamat

No.99 Zhongxing Wetan Jalan, Xikou Bandar, Ningbo, Propinsi Zhejiang, Cina

Surélék

telepon

Jualan: 86-574-88868839

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu, Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?