Tanpa kabel Rambut Clipper-A9s

Tanpa kabel Rambut Clipper-A9s

Pondok Description:


jéntré produk

Tags produk

merek iClipper
model A9s
warna bodas / hideung
Voltaseu 220V / 50HZ, 110V / 60HZ
sertipikasi CE / CCC / ROHS / FCC
fungsi Tanpa kabel clipper bulu
sabeulah Keramik & titanium wilah
motor DC motor

Rincian gancang
Power Supply:
listrik
Tempat of Origin:
Zhejiang, Cina (Daratan)
Brand Nami:
iClipper
Modél Jumlah:
A9
Cipondoh, Tangerang Nami:
tampilan LED bulu clipper
Warna:
Hideung / bodas
Ngecas Time:
4 jam
Gawe waktos:
4 jam
sabeulah:
keramik titanium agul
tegangan:
110-240V 50 / 60Hz
sertifikasi:
CE / CB / ROHS / FCC
batre:
2000mAH Litium batre
kakuatan:
8-10W
MOQ :
2000pcs
bungkusan & Taliwang
Kemasan Rincian
kuantitas / ctn (PCS) 20pcs 
beurat Kasar (kg) 11.5kgs 
beurat Net (kg) 11kgs 
Ukur (cm) 52 × 42,5 × 48.5cm 
1 x 20'ft (PCS) 5233pcs 
bungkusan 261ctns 
1 × 40'HQ 12710PCS 
CTNS / HQ 635CTNS / HQ
Port
Ningbo Port
Diterangkeun waktos:

Kuantitas (Potongan) 1 - 2000 2001 - 6000 > 6000
Est. Waktos (dinten) 30 60 Bisa disawalakeun

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali