Tanpa kabel Rambut Clipper-T3

Tanpa kabel Rambut Clipper-T3

Pondok Description:


jéntré produk

Tags produk

merek iClipper
model T3
warna Bodas / Hideung
Voltaseu 220V / 50HZ, 110V / 60HZ
sertipikasi CE / CCC / ROHS / FCC
fungsi Tanpa kabel clipper bulu
sabeulah Keramik & titanium wilah
motor DC motor

Rincian gancang
Power Supply:
listrik
Tempat of Origin:
Zhejiang, Cina (Daratan)
Brand Nami:
iClipper
Modél Jumlah:
T3
Cipondoh, Tangerang Nami:
Imah Paké Rambut Clipper
Warna:
Hideung / Bodas
sertifikasi:
CE / ROHS / FCC / CB
sabeulah:
keramik titanium agul
Ngecas Time:
3-4 Jam
ngajalankeun Time:
3-4 Jam
kakuatan:
8w
batre:
2000mAH Litium batre
Produk utama:
Man urang Rambut Clipper
tegangan:
110-240V 50 / 60Hz
bungkusan & Taliwang
Kemasan Rincian
kuantitas / ctn (PCS) 20pcs 
beurat Kasar (kg) 12.5kgs 
beurat Net (kg) 11.5kgs 
Ukur (cm) 56 × 42.5x32cm 
1 x 20'ft (PCS) 7340pcs 
bungkusan 367ctns 
1 × 40'HQ 17840PCS 
CTNS / HQ 892
Port
Ningbo Port
Diterangkeun waktos:

Kuantitas (Potongan) 1 - 2000 2001 - 6000 > 6000
Est. Waktos (dinten) 30 60 Bisa disawalakeun

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali